<<     1   2   3   4   5   6   7     >>  


Efoksa Udhëzimi gjatë 50 Përshkrimi i produktit
Emri:! Efoksa gjata EftoxLong 50 50 I zgjatur formë të gjatë i ngarkuar i izosorbid mononitrat. Trajtim afat-gjatë e sëmundjeve koronare të zemrës, parandalimin e sulmeve pectoris, trajtimin e shteteve post-infarkt në pectoris vazhdueshëm, hipertension pulmonar presion të lartë të gjakut në enët e mushkërive, trajtimin e dështimit të rënda kronike të zemrës në kombinim me glycosides kardiake ose diuretics. Metoda e aplikimit: Nëse nuk ka rekomandime të tjera mjeku për të marrë 1 tabletë një herë në ditë.

Seduxen përshkrim Udhëzimet Product
Emri:! Seduxen Seduxen Ajo ka një efekt qetësues në sistemin nervor qendror, ka një muskul qetësues i muskujve relaksimit ekspozitave aktivitet anticonvulsant. Seduksen obligim për çrregullime të ndryshme neuropsikiatrike: neurozë, psychopathy, si dhe neurozë dhe psihatopodobnyh shteteve në skizofreni, lezione organike të trurit, duke përfshirë sëmundje cerebrovascular, sëmundjet vaskulare të trurit, me sëmundjet somatike të sëmundjeve të organeve të brendshme dhe indet, të shoqëruar nga shenjat e emocional stresi, ankthi, frika, rrit nervozizëm, çrregullim mendor senestoipohondricheskimi karakterizohet nga frika për organet shëndetësore dhe sëmundshmëria mnimnoy shëndetshme, çrregullime të ngulët dhe phobic, dhe çrregullime të gjumit.

Udhëzime salicylamide Përshkrimi i produktit
Emri:! salicylamide Salicylamidum Analgjezik, antipiretik dhe agjent anti-inflamator. Në krahasim me acidit acetilsalicilik rrallë shkakton mostretje, dispepsi. Nevralgji dhimbje përhapur përgjatë nervore, migrenë, reumatizmi dhe të tjerët. Metoda e aplikimit: Duke 0,25-0,5 g 2-3 herë në ditë për reumatizma 0,5-1,0 g 6-8 herë në ditë. Në zbatimin e drogës mund të zhvillojë djersitje e harlisur mund të duket tringëllimë në veshët dhe humbje të dëgjimit, edemë alergjik angionevro-diplomatike, lëkurës dhe reaksione të tjera alergjike.

Dëshira jonë për të pasur një ndikim në atë që ne e shohim
Në ndërgjegje, dëshira jonë për të kontrolluar atë që shohim pastaj. Ose të paktën të ketë një ndikim. Ky bindur David Dunning dhe Emily Balcetis, dy psikolog në Universitetin Cornell, autorët e studimit, rezultatet e të cilave do të publikohet në numrin e ardhshëm të Journal of Personality dhe Psikologjia Sociale. "Në psikologji, ka një hipotezë të gjatë në këmbë-thotë David Dunning-se dëshira mund të ndikojë ajo që njerëzit të shohin." Kjo teori nuk ka tërhequr vëmendjen për 40 vjet pa një provë të vetme të korrektësisë së saj.

Sa kalori në ditë kaloi
Çdo aktivitet njerëzor, duke përfshirë gjumit, kërkon konsumimin e një numri të caktuar të kalorive të energjisë që hyjnë në trupin me ushqim. Pesha varet se sa kalori një person shpenzon një ditë dhe një numër i tyre shkon në trupin e tij me ushqim Bazuar në këtë, ne mund të konkludojmë si vijon:. Nëse një person konsumon më shumë kalori se konsumuar në ditë-pesha e tij është rritur me shpejtësi; Nëse raporti i të ardhurave dhe i kushton të njëjtat kalori-pesha e personit që qëndron në vend; Nëse të kalorive të konsumuar në ditë më shumë se ushqimi i tyre vjen nga-. Personi fillon të humbur peshë pashpenzuara në ditë kalorive ekstra janë kthyer gradualisht në depozitat yndyrë në organet e brendshme, si dhe në folds e yndyrë në bark dhe kofshë, të cilat së shpejti do të bëhet e dukshme me sy të lirë.

Nanoteknologjia ndaluar gjakderdhje
Hulumtuesit në Institutin e Teknologjisë në Masaçusets dhe Universiteti i Hong Kongut kanë krijuar një lëng Nanoteknologjia-bazë e cila, pas aplikimit për të hapur një plagë të freskët ndalesa gjakderdhje në më pak se 15 sekonda eksperimentet janë kryer në brejtësve. Për më tepër, kjo metodë punon kur aplikohet për çdo lloj të indeve të një organizmi të gjallë.

Ushqimi Larisa Dolina-komente, menutë, rezultati
Çfarë është dietë Larisa Dolina Shumë vite më parë, i gjithë vendi shikuar me këngëtaren metamorfozë interes Larisa Dolina, pesha e të cilave i shkrirë dukej në sytë e tij. Gjithkush ishte duke u përpjekur për të gjetur se si ajo ishte bukuria e mundur pyshnoteloy në një kohë të shkurtër për të arritur hir dhe harmoni të tillë.<<      1   2   3   4   5   6   7       >>         

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe është një amator informative dhe të burimeve arsimore. Të gjitha informatat që rrjedhin nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre ligjore