<<     1   2   3   4   5     >>  


Dietë Gentle për gastrit-rekomandimet menu
dietë Gentle përfshin ushqim të veçantë shëndetësor, ka një efekt të butë mbi organet e tretjes . Kjo dietë përmban ushqyesve të mjaftueshme dhe është i bazuar në parimet kryesore të një dietë të ekuilibruar, e cila konsiderohet e vlefshme dhe lehtësisht të tretshëm. dietë Gentle është projektuar për një periudhë mjaft të gjatë, si gama e produkteve të përdorura në të, është mjaft e gjerë. Sekreti kryesor i kësaj diete është teknologji e gatimit.

Dallimi në edukimin e djemve dhe vajzave
arsimimi i djemve dhe vajzave kanë karakteristika të ndryshme, ngjashmëritë dhe dallimet, të cilat varen nga mosha, gjinia, aspektet fiziologjike dhe psikologjike. Karakteristikat e edukimit të djemve dhe vajzave arsimimi i djemve dhe vajzave në bazë të mirëkuptimit, respektit, mbështetje dhe për të inkurajuar. Boys janë formuar mbi bazën e një imazhi pozitiv të vetes, dhe formimi i vajzave është i bazuar në kujdesin dhe mbështetjen e të dashurit. Dallimet në zhvillimin e djemve dhe vajzave të fillojnë të shfaqen në fëmijëri.

Rëndësia e edukimit moral dhe etik
Shoqëria moderne përball me një problem serioz të edukimit moral të fëmijëve, metodat e përdorura më parë, bëhen më pak efektive, dhe brezi i ri më i vështirë për të fut vlerat morale dhe shpirtërore. Deri më sot, fëmijët marrin një sasi të madhe të informacionit nga media, internet, shkollat, kinemasë dhe kopshte, të cilat, për fat të keq, ka mundësi të kontribuojnë në të kuptuarit e erozionit të standardeve morale. Është kjo gjendje dhe e bën shoqëri gjithnjë e më shumë për të menduar për problemin e edukimit moral dhe etik të fëmijëve të të gjitha moshave.

Si të merren me stresin
Para se të flasim rreth asaj se si të përballen me stresin, le të shohim se çfarë stresi. Në fiziologji është një gjë e tillë si homeostasis. Kjo qëndrueshmëria e funksioneve themelore të jetës së organizmit, në fakt, është një garanci e kësaj jete shumë. Stresi-presion në trupin e çdo natyre që kërcënon homeostasis. Kështu, stresi është dhe intensive të ftohtë, uri, dhe sëmundje, dhe mbingarkesë emocionale. Kur njerëzit po mendojnë se si të përballen me stresin, ata zakonisht kanë në mendje e stresit psiko-emocional . Ne të gjithë e rritet më të vjetër të mësojnë të merren me stresin e uria apo të ftohtë, dhe vetëm çfarë të bëjë me stresin emocional, ne nuk do të mësojmë as prindërit as shkollën e më shumë.

Liposuction Jo-kirurgjikale-e përdorur metoda
Ka të paktën një grua apo vajzë që nuk do të ëndërr e trupit të përsosur. Dhe pothuajse çdo njëri prej nesh në një mënyrë apo një tjetër nuk është një gjë për të ardhur keq si celulitit. Lufta kundër celulitit mund të ketë sukses vetëm nëse respektimin e gjatë të sistemit të rregullave të dietës dhe mënyrën e jetesës. alternativë në një rrethim të tillë të zgjatur mund të jetë Liposuction, por kjo procedurë është mjaft serioz, i kushtueshëm dhe që ka një shumicë të contraindications.

Shënim Informacion mbi tuberkulozit dhe gripit pandemik A H1N1
2009/12/19 shënim Informacion mbi tuberkulozit dhe gripit pandemik A H1N1 Përkthim jozyrtar i materialit, publikohet në faqen e internetit e selisë OBSH http://www.who.int/tb/features_archive/h1n1_and_tuberculosis.pdf Date: 12 nëntor 2009 г. Pandemia e gripit A H1N1-2009: informacion dhe rekomandime për shërbimet e TB Koordinatorët-Paul Nunn dhe koordinator Paul Nunn Dennis Dennis Falzon Felzon Shef Mjek-Departamenti & laquo; Stop TB & raquo;, WHO, Gjenevë . Në këtë moment, më shumë se 482 000 raste në botë të konfirmuara të infektimit me virusin e gripit pandemik A H1N1, dhe raportohet në OBSH i , ii i më shumë se 6.000 të vdekur.

Udhëzime ksilometazolin Përshkrimi i produktit
Emri:! ksilometazolin Xylometazolinum Përbërës aktiv-ksilometazolin. Ky kompleks kimik ndërvepron me receptorët e enëve të gjakut, duke vepruar si alfaadrenomimetika. Duke ngushtuar enët e gjakut redukton ënjtje e mukozën e hundës, eliminon të ngjeshur. Në këtë rast, nuk është një lehtësim i frymëmarrjes hundës, zvogëlon sasinë e sekretimit mukozës. Efekti i ksilometazolin drogës fillon në disa minuta.<<      1   2   3   4   5       >>         

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe është një amator informative dhe të burimeve arsimore. Të gjitha informatat që rrjedhin nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre ligjore