<<     1078   1079   1080   1081  


Udhëzime Dismenorm Përshkrimi i produktit
Emri:! Dismenorm Dysmenorm Mjekësi homeopatik përkasin grupit të ilaçeve homeopatike përdorur kryesisht në sëmundjet inflamatore jo-të organeve gjenitale femra. Kompleksi Dismenorm mjekësi homeopatik është medikament i përzgjedhur në trajtimin e mosfunksionim të hormoneve në pacientët e të gjitha grupmoshat. Ajo përdoret gjeresisht në prani të contraindications në terapi zevendesimi hormonesh, estrogjenit, si Dismenorm karakterizuar nga tolerancës mirë. Lehtëson drogës, në disa raste krejtësisht të eliminuar sindromin premenstrual, në gjendje të rregullojnë ciklin menstrual, duke përfshirë ritëm, intensitet dhe kohëzgjatjen e menstruacione.

Uroholum përshkrim Udhëzimet Product
Emri:! Uroholum Urocholum Uroholum-drogës kompleks që përmban përbërësit aktiv me origjinë bimore. Vajra esenciale dhe substancave të tjera biologjikisht aktive të përfshira në përgatitjen e ekstrakte bimore Uroholum, stimulojnë qarkullimin e gjakut në indet e veshkave dhe mëlçisë, si dhe të ndihmojë për të zvogëluar intensitetin e inflamacion të traktit urinar.

Venolayf përshkrim Udhëzimet Product
Emri:! Venolayf Venolife Xhel Venolayf përmban një kompleks të substancave aktive për të eliminuar edemë, çrregullime të qarkullimit të gjakut, lymphostasis. Heparin është një agjent antikoagulant, një faktor natyral antikoagulant. Ajo ka aktivitet anti-inflamator, aftësinë për të pengojnë veprimin e hyaluronidase me rritjen proceset rigjeneruese. Komponenti parandalon formimin e clots gjakut, përshpejton fibrinolysis, përmirëson rrjedhën e gjakut lokale.

Arterie pulmonar-degë, valvul presioni
Përshkrim i shkurtër i arteries pulmonare arterie pulmonar-djalë i madh një enë gjaku i qarkullimit pulmonar, është vazhdimësi e trungut pulmonar . Personi i vetëm nga arteriet, e cila siguron transportin e gjakut venoz në mushkëri. Struktura e arteries pulmonare arterie pulmonar është një degë e rreth 2 deri 2.5 cm në diametër, bagazhin pulmonar, të cilat shtrihen nga barkushe të drejtë.

Sëmundja e Alzheimer-it, vitamina memories dhe
Hulumtuesit nga Universiteti Mjekësor i Massachusetts gjeti se stimulimi i aktivitetit të trurit në kombinim me droga ka një efekt pozitiv në luftën kundër sëmundjes Alzheimer Alzheimer. Shkencëtarët kryer një eksperiment në minj në të cilat u përpoqën për të rivendosur kujtimin e brejtësve. Specialistët e stimuluar trurin e minjve dhe i lejuar për të kuruar për përbërjen e të cilit nuk e ka shpallur ende, e cila shkakton rritjen e qelizave të trurit. Si rezultat i eksperimenteve, shkencëtarët kanë gjetur se edhe në qoftë se truri pësuar dëme, të tilla si ato që ndodhin si pasojë e sëmundjes Alzheimer, aftësinë për të rimarrë kujtimet afatgjata ende atje.<<      1078   1079   1080   1081         

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe është një amator informative dhe të burimeve arsimore. Të gjitha informatat që rrjedhin nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre ligjore