<<     1   2   3   4     >>  


Medikamente pa recetë të shfaqet në supermarkete
Medikamente pa recetë do të shfaqet në dyqane ushqimore. Zëvendës kryeministri i parë Igor Shuvalov udhëzuar Ministrinë e Shëndetësisë, Ministrinë e Industrisë dhe Ministrinë e Zhvillimit Ekonomik që të përpilojë një listë të barnave jo recetë për shitje në supermarkete. Kjo mund të rritur shitjet e zinxhirët e shitjes me pakicë 1-2 për qind. Disa ekspertë kanë folur tashmë kundër nismës.

Injections HGH nuk mund të ndalojë plakjen
. Popular në Shtetet e Bashkuara, "eliksir i rinisë"-hormon i rritjes-nuk është në gjendje të ngadalësojnë plakjen dhe mund të shkaktojë efekte të rënda anësore, sipas analet Gazeta e Mjekësisë të Brendshme Ky është përfundimi tërhequr nga hulumtuesit nga Stanford University Universiteti Stanford, analizuan rezultatet e 31 studimeve që përfshijnë 500 të rritur të shëndetshëm. Pas shqyrtimit të të dhënave të publikuara kërkimore, Howe Liu Liu Hau dhe kolegët e gjeti që injeksione e hormonit të rritjes për gjashtë muaj rezultoi në një rritje mesatare në masë të muskujve të rreth 2 kg dhe një rënie të lehtë të peshës trupore.

Ka dallime të rëndësishme në aderimin në trajtimin me droga të ndryshme antihipertensive, shkencëtarët holandezë besojnë
Dr. Boris van Wijk dhe kolegët e tij në Institutin e Utrecht për Hulumtime Farmaceutike kryer një studim të ardhshëm e kohortës sipas Regjistrit Kombëtar të PHARMO, duke mbuluar rreth 950 000 banorë të Holandës. Në veçanti, pacientët janë zgjedhur në 2325, të fillojë duke marrë drogë antihipertensive në vitin 1992. Ajo u gjet se përdorimi i rregullt i drogës vazhdojnë të më moshuarit pacientëve: pacientët 40-59 vjet janë dy herë më shumë gjasa ka vazhduar terapinë antihipertensivëve të tjerë se sa njerëzit 20-39 vjet.

Hydrocortisone Udhëzimi drogës Përshkrim
Emri:! Hydrocortisone Hydrocortisonum Hydrocortisone-hormon glucocorticosteroid i lëvore veshkave, e cila ndikon në karbohidrate dhe proteina metabolizmin. Ngjashëm me pikpamja farmaceutike, por më aktive. Ka anti-inflamator, desensitizing paralajmërim ose frenimit reaksioneve alergjike dhe efektin anti-alergjik, ka protivosokovmi dhe vetitë antitoksik; pengon zhvillimin e indit limfoid; posedojnë imunosupresiv imunosupresiv/mbrojtjet/aktivitet, suppresses zhvillimin e indeve lidhës, redukton pėrshkueshmėrisė kapilar të orendive më të vogla; Arsimi vonon sintezën dhe përshpejton avari e proteinave.

Hydrocortisone acetate Udhëzime Përshkrimi i produktit
Emri:! Hydrocortisone acetate Hydrocortisoni acetas Grup Hydrocortisone acetate lidhet me kortikosteroidet natyrshme që ndodhin. Ka antishock, antitoksik, imunosupresive, antiexudativ, kunder kruarjeve, anti-inflamator, desensitizing, efektin anti-alergjik. Pengon reaksioneve të mbindjeshmërisë proliferative dhe proceset exudative në inflamacion.

Combivir-përdorues, aplikimi, komente
Combivir-. një aktivitet antiviral kundër HIV formë Release dhe përbërja Combivir është në dispozicion në formën e tabletave ovale të bardhë ose pothuajse të bardhë, të veshura me film, gdhendur me "GXFC3" në një anë. Një tabletë përmban 150 mg lamivudine me njërën dorë 300 mg zidovudine dhe në anën tjetër. Komponentet ndihmëse: stearat magnezi, silicë colloidal anhydrous, celulozë mikrokristaline, koll sodium lloj glikolat A. Veprimi farmakologjike drogës kombinim antivirale, substancat aktive të cilat janë zidovudine dhe lamivudine, efekt shumë efikas në frenuesit selektiv e HIV-1 dhe HIV-2. Lamivudin është një synergist i zidovudine në lidhje me shtypjen e replikimin e VIH në kultura qelizore.

Oxoline-përdorues, aplikimi, komente
oxoline-. medikament antiviral për përdorim të jashtëm Veprimi farmakologjike oxoline ka veprim antivirale kundër virusit të gripit përmes kontaktit të drejtpërdrejtë me materialin virus-përmbajnë. Pengon zhvillimin e virusit ne qelizat. Struktura e përbërës aktiv hyn dioksotetragidroksitetragidronaftalin oxoline, të cilat janë të adenovirus ndjeshme, herpes zoster, molluscum contagiosum, lythat infektive, Herpes simplex.<<      1   2   3   4       >>         

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe është një amator informative dhe të burimeve arsimore. Të gjitha informatat që rrjedhin nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre ligjore