1   2     >>  
kategori vaksinë  

Përdorimi i vaksinës Gardasil për gratë deri në 45 vjet-epidemiolog. py
Në një studim klinik, ajo ishte treguar se përdorimi i vaksinës Gardasil për gratë deri në 45 vjet përfshirëse redukton incidencën e infeksionit vazhdueshme dhe zhvillimin e sëmundjeve që lidhen me HPV 6, 11, 16 dhe 18 Whitehouse Station, NJ, 6 nëntor, 2007:. Sipas të dhënave të reja të prezantuara në Konferencën e 24 Ndërkombëtare për papillomavirus IPC në Pekin, Kinë, përdorimi i vaksinës Gardasil & reg; vaksinë rekombinante kuadrivalent kundër papillomavirus njeriut 6, 11, 16 dhe 18 vjet në 91% në krahasim me placebo redukton incidencën e infeksionit të vazhdueshme, zhvillimi i ndryshimeve patologjike në diplomimit qafën e mitrës së ulët, lezionet precancerous dhe lezione të aparatit gjenital të jashtme, të shkaktuara nga HPV 6, 11, 16 lloji dhe 18-24 gra-45 vjeç.

Reagimet shartim dhe komplikime-epidemiologjia. py
Sot, ka përkufizime të shumta të reagimeve të ndryshme që mund të ndodhin si rezultat i vaksinimit. Në veçanti: reagime negative , reagime negative , efekte anësore , etj Në mungesë të përkufizimeve të pranuara në mënyrë universale, ka mospërputhje në vlerësimin e përgjigjeve të tilla në vaksinës. Kjo kërkon kriterin e përzgjedhjes nga cila të dallojnë përgjigje të vaksinave. Sipas mendimit tonë, një kriter i tillë është mundësia e një imunizimit përforcues apo dozë përforcues në një pacient i cili kishte ndonjë manifestim pas administrimin e vaksinës.

Vaksinimit në parandalimin e acarimin e astmës te fëmijët dhe të rinjtë-epidemiolog. py
AB. Malakhov Spitalin e Fëmijëve Rajonal, Vladimir NY Snegiryov, MA Malakhov-Kapanadze Akademia Ivanovo Shteti Mjekësi TM Pivikina MUSIC Spitalin e Fëmijëve , Z. Moore sëmundjet alergjike janë një nga problemet më të rëndësishme të mjekësisë moderne [1]. Në vitet e fundit, në Rusi si një e tërë dhe në rajon Vladimir, në veçanti, ka pasur një rritje të dallueshme në numrin e sëmundjeve alergjike me tendencë ndaj kursin e tyre më të rënda, që shpesh çon në një përkeqësim në cilësinë e jetës së fëmijëve.

Rezultatet e analizës së shkaqeve të reaksioneve tek fëmijët gjatë vaksinimit masiv kundër gripit-epidemiologjisë. py
Lyudmila Luss DMN. Profesor Kostinov Mikhail Petrovich DMN. Profesor Instituti i Imunologjisë FMBA e Rusisë, Moskë Instituti i Vaksinat dhe Sera Research. Shkenca Mechnikov Mjekësore Sipas Projektit Kombëtare & laquo; He alth & raquo; në Rusi në 2006 ishin vaksinuar kundër gripit vaksinë & laquo; Grippol & raquo; të gjitha grupet e popullsisë në rrezik, rreth 22 milion njerëz.. Në disa rajone të Stavropol, Orenburgut, rajoni Perm në një përqindje të vogël të njerëzve të vaksinuar, ato ishin kryesisht fëmijë, u shënuan nga reagimet e vaksinës.

Dëshmi mbështetëse një shoqatë në mes vaksinimit dhe autizmit, gjeti-epidemiolog. py
Në numrin e shkurt të revistës rishikim Klinike Sëmundjeve Infektive është botuar e 20 studimeve epidemiologjike që hedhin poshtë lidhjen mes vaksinimit dhe autizmit. Sipas autorëve të rishikuar gjetjet duhet të sigurojë prindërit të mos kenë frikë e vaksinimit dhe përsëri demonstrojnë sigurinë e vaksinave të përdorura. Ajo duhet të mbahet mend se për shkak të dështimit të prindërve për të vaksinuar ekziston një rrezik i vërtetë i shpërthimit të sëmundjeve infektive tek fëmijët.

Vaksina proces epidemi të gripit-epidemiolog. py
Instituti i Kërkimeve për përgatitjet viral. OG Andzhaparidze RAMS Deri tani, gripi është një nga problemet më të ngutshme të shëndetit publik në shumë vende. Çdo vit gjatë epidemive të gripit në Evropë, SHBA, Rusia dhe të tjerët. Ill deri në 10% të popullsisë, dhe gjatë gripit numër pandemive të rasteve mund të jetë deri në 50%. Në këtë rast, gjatë rritjes së vdekshmërisë epidemitë në mënyrë dramatike, sidomos në grupin e personave mbi 65 vjet.1   2      >>         

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe është një amator informative dhe të burimeve arsimore. Të gjitha informatat që rrjedhin nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre ligjore