1   2     >>  
kategori sëmundje  

Medikamente pa recetë të shfaqet në supermarkete
Medikamente pa recetë do të shfaqet në dyqane ushqimore. Zëvendës kryeministri i parë Igor Shuvalov udhëzuar Ministrinë e Shëndetësisë, Ministrinë e Industrisë dhe Ministrinë e Zhvillimit Ekonomik që të përpilojë një listë të barnave jo recetë për shitje në supermarkete. Kjo mund të rritur shitjet e zinxhirët e shitjes me pakicë 1-2 për qind. Disa ekspertë kanë folur tashmë kundër nismës.

Influenza vaksinimi
parandalimi dhe trajtimi i gripit bazë është vaksinimi. Kur një person bën një e shtënë, ai futi një sëmundje të dobësuar ose të vrarë patogjen. Virusi, i cili përmbahet në vaksinë, sigurisht jo në gjendje të infektojë zgarë. Qëllimi i tij është për të thirrur shfaqjen e antitrupave që luftojnë virusin. Influenza është një virus që mund të shkaktojë komplikime të rënda në çdo moshë. Prandaj, vaksinimi rekomandohet pothuajse çdo gjë.

Myostimulation
Së shpejti, verë e nxehtë, që do të thotë se i shumëpritur pushime në horizont. Plazh, det, fustan të hapur, bikini ... Dhe çka nëse netët e dimrit të ftohtë me diçka para shijshme e TV lënë një shenjë në figura tuaj dhe ju për fat të keq nuk mund të mburremi bark të tendosur dhe ijet të pakta? Nuk është një mënyrë, edhe nëse ju nuk keni kohë për vizita të rregullta në palestër. Një mënyrë e thjeshtë për reduktimin e shpejtë të belit dhe hips & ndash; myostimulation atë.

Dhe AIDS në mesin e fëmijëve
AIDS - shkurtim për sindromi i fituar i mungesës së imunitetit dhe-Vetëm është & laquo; fituar dobësi imun & raquo ;. Por AIDS-kjo është shumë më keq: është ende një sëmundje fatale. AIDS-jo një sëmundje e të rriturve, AIDS mund të merrni të sëmurë secili, për fat të keq, madje edhe një fëmijë. Disa janë të lindur me virusin nga një nënë e infektuar. Të tjerë, veçanërisht ata me një koagulimit të gjakut të dobët, ishin të infektuar përmes gjakut dhe të konservuar produkteve nga plazma e gjakut.

OBSH paralajmëron për epidemi botërore e trashje
OBSH fletë fakti N & deg; 311 Март 2011 г. Pikat Që nga viti 1980, numri i njerëzve në mbarë botën të cilët janë të trashë ka më shumë se dyfishuar. Në vitin 2008, gjysmë miliardë rriturit e moshës 20 vjeç e më të vjetër janë mbipeshë. Nga ky numër, më shumë se 200-milion meshkuj dhe gati 300 milionë femra ishin të trashë. Gjashtëdhjetë e pesë për qind e popullsisë së botës jeton në vende ku është e Në vitin 2010, gati 43 milionë fëmijë nën moshën 5 vjet ishin mbipeshë.

Zgjebja
Skin person i aftë të mbante një sëmundje infektive si zgjebja. Ajo është shkaktuar nga marimangat kruar grimë. I infektuar me një sëmundje mund të jetë direkt nga personi në kontakt me të, i cili vuan nga zgjebja, ose në prekjen e objekteve linens, banjo, këpucë kruar mite cili tashmë është i pranishëm. Vetëm kur banje në pishinë, lumi, deti, me një person të sëmurë, një person i shëndetshëm mund të infektojnë lëkurën tuaj.1   2      >>         

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe është një amator informative dhe të burimeve arsimore. Të gjitha informatat që rrjedhin nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre ligjore