1   2     >>  
kategori referim  

Dimekolin përshkrim Udhëzimet Product
Emri:! Dimekolin Dimecolinum Ganglioplegic. Në afërsi të veprimit në benzogeksony, por më aktive. Aplikoni me ulçerë stomakut dhe ulcerat duodenale, kolit spastik, inflamacion cholecystitis e tëmthit dhe sëmundjeve të tjera që përfshijnë spazma e muskujve të butë, si dhe vrull periferike vaskulare, dhe vetëm herë pas here në hipertension rritje të vazhdueshme të tensionit të gjakut. Metoda e aplikimit: Në ulçerë stomakut dhe ulcerat duodenale dhe vrull periferike vaskulare emëruar i brendshëm në formën e tabletave të 0,025-,05 g 2-3 herë në ditë para ushqimit.

Pufemid përshkrim Udhëzimet Product
Emri:! Pufemid Puphemidum Efekti antikonvulsanti. Me forma të ndryshme të tilla si epilepsia Petit konfiskimet male të vogla, si dhe në epilepsi përkohshëm lob. Metoda e aplikimit: Brenda para ngrënies për rriturit, duke filluar nga 0.25 g tre herë në ditë, rritet gradualisht nëse e nevojshme deri në 1.5 g në ditë; Fëmijët deri në 7 vjet-0.125 g, mbi 7 vjet-. 0,25 g 3 herë në ditë Vjellje, pagjumësi.

Polifer përshkrim Udhëzimet Product
Emri:! Polifer Polyphemm Përgatitja e multifunksionale veprimi multi-drejtuar, së bashku me gemodinamichsskoy ka një efekt stabilizues në funksion të sistemit kardiovaskular aftësinë për të stimuluar hematopoiesis hematopoiesis. Kur administrohet intravenoz në një dozë prej 400-1200 Polifer ml rrit sasinë e qarkullimit plazmën pa shqetësuese ekuilibrin acid-bazë, ekuilibrin electrolyte, dhe përbërja e proteinave të sistemit koagulimit të gjakut.

Robolakt përshkrim Udhëzimet Product
Emri:! Robolakt Robolact Përzierje është përdorur për të përkohshëm ose të përziera ushqyer foshnjat e parakohshme dhe fëmijë peshon më pak se 3 kg deri në moshën 1-2 muajsh. Robolakt mund gjithashtu të përdoret për dietë me dispepsi mostretje, inflamacion të enterit vogël zorrë. Metoda e aplikimit: Doza ditore e zgjidhje të robolakta është `/` 5/6 e peshës e fëmijës; ky numër është e ndarë me numrin e feedings. Për të përgatitur 100 ml lugë zgjidhje 3 dozimin e pluhur 15 g gjithsej është i trazuar me pak ujë deri në zhdukjen e gunga.

Rinzai/Rinzasip Udhëzimet Përshkrimi i produktit
Emri:! Rinzai/Rinzasip Rinza/Rinzasip Kombinuar droge të përdorur në sëmundjet e frymëmarrjes. Përmban paracetamol, fenilefrine hydrochloride, chlorpheniramine maleati, caffeine. Paracetamoli është një analgjezike jo-steroidal, antipyretics. Aftë për të penguar ciklooksigjenaze enzimë dy izomerët në pjesë të barabarta, zvogëlon sintezën e prostaglandins, redukton excitability e qendrës thermoregulatory në tru. Që paracetamol është bllokuar peroxidases celulare në indet e përflakur, atëherë bllokuar atyre COX-1 dhe COX-2 është i parëndësishëm, ajo shpjegon një efekt të papërfillshëm anti-inflamator.

Përshkrim Insulin shirit Udhëzime MSS Product
Emri:! MSS shirit Insulina Insulina Lente PPG Tsinksuspenziya monokomponentny insulinë të gjedhit me një kohëzgjatje mesatare prej veprimit. Efekti i drogës fillon 2-3 orë pas administrimit, hypoglycemic uljen maksimale efekt të sheqerit në gjak ndodh brenda 7-15 orëve, kohëzgjatjen e përgjithshëm të 24 orëve. Drogës është krejtësisht i lirë nga papastërtitë dhe nuk shkakton alergji në pacientët. Insulin-e varur e diabetit mellitus. Metoda e aplikimit: Dozë të zgjedhur në mënyrë rigoroze mjekun individuale, drogës është injektuar nën-lëkurë vetëm.1   2      >>         

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe është një amator informative dhe të burimeve arsimore. Të gjitha informatat që rrjedhin nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre ligjore