1   2     >>  
kategori artikull  

Hipotezë se të ashtuquajturit jo-ngjitëse sëmundje me agjentë infektivë
2008/08/15 hipotezë se të ashtuquajturit jo-ngjitëse sëmundje me agjentë infektivë BF. Semenov Instituti i Vaksinat dhe Sera. II Shkenca Mechnikov Mjekësore VV Zverev Instituti për përgatitjet viral. OG Andzhaparidze RAMS CM. Klimenko Instituti i Virologjisë. DI Shkenca Ivanovo Mjekësore Në fillim të shekullit të njëzetë II Metchnikoff sugjeruar se sëmundjet somatike dhe tumoret malinje kanë një natyrë ngjitëse.

Shoqërues i vazhdueshëm, ose Safe Sports
Kushdo që luan sportive, është i njohur trajnimi anë të pakëndshme-rrit rrezikun e lëndimeve dhe bruises!. Plagosje jo vetëm reduktojnë efektivitetin e trajnimit, por janë në gjendje të japë një shumë probleme, nëse jo menjëherë të fillojnë trajtimin e tyre. Para dasmës do të shëroj? Sigurisht, ju mund të presin për dëmtime të lehta do të shëruar veten e tyre, por lëndime të lehta mund të çojë në pasoja serioze. Abrasions lindin në pjesët e buta të trupit kur shtresa e lartë e dëmtimit të lëkurës mund të shëruar dhe natyrisht pas 2-3 ditësh.

Duke përdorur tsikloferona në trajtimin e infeksionit papillomavirus njeriut
2009/08/27 St. Petersburg & mdash; Veliky Novgorod 2007 Përdorni tsikloferona në trajtimin e infeksionit papillomavirus njeriut Në mesin e citokineve shumë kanë funksione rregullatore, interferonet veçanta theks IFN, të cilat mbrojnë trupin nga infeksioni nga viruset, bakteret, protozoa, pengojnë rritjen e qelizave malinje. IFN zënë një vend të veçantë, sepse induksion të sintezës së tyre, qelizat vrasës veçanërisht natyrore të seri monocitike, si dhe qelizat dendritike paraprihet nga formimi i reaksioneve imune specifike, siç është demonstruar në mënyrë të qartë në një numër të infeksioneve virale Hall M. et al, 1992.

Parandalimi i shëndetit mendor të adoleshentëve në rrezik
Psychohygiene si një pjesë organike e Higjienës dhe Mjekësisë Parandaluese studimeve për statusin marrëdhënia e shëndetit mendor dhe të mjedisit me përdorimin e metodave të diagnozës preclinical e vijës kufitare shteteve mendore. Për ruajtjen dhe promovimin e shëndetit mendor në nivelet individuale dhe të popullsisë nevojë, punë të vazhdueshme qëllimshëm në individ primar dhe parandalimin kolektive. Është shumë e rëndësishme për të studiuar reagimin e sferës psikike e në rritje të organizmit ndaj faktorëve të mjedisit që ndikojnë në formimin e kujtesës, të inteligjencës, punës mendore e fëmijëve, dhe në bazë të këtyre të dhënave për të zhvilluar masa parandaluese për ruajtjen e këtyre funksioneve në të njëjtat kushte të vështira.

Le të flasim për celulitin
Nuk është sekret se duke qenë puna e një grua e vështirë. Unë do të doja të injorojë punët e shtëpisë, diskriminimi në punësim, shovinizmit mashkullor dhe vetëm të flasim për bukurinë femërore. Në fund të fundit, ne gratë nuk vetëm duan të jenë të bukur, ne pothuajse të duhet të duken mirë. Dhe pastaj nuk ka verë vjen çdo vit, është koha për të lënë, detin, plazhet ... Në mënyrë që të plotësojnë verën mos të dridhej në gjunjë dhe përvojave të pakëndshme në mendimin e një bikini, le të flasim për armikun e vjetër të grave-! Celulitit Para se të them se është celuliti, unë dua të them atë që nuk është: 1. mbajtja e lëngjeve.

Rreziku Invisible eksperimentet e pranverës
". Gjëra të tilla" Me fillimin e pranverës dhe ripërtëritjes natyrore të natyrës ne, racës njerëzore, zgjim dëshirën për të krijuar diçka Megjithatë, aeroplan për eksperimentet e zgjedh në bazë të nevojave dhe aftësive të saj. E megjithatë, "nxiton turr" për të kërkuar për mjetet dhe metodat për rinovimin e pranverës, është e nevojshme jo vetëm për të kujtuar ndjenjën e veprimit dhe të sigurisë. Njohuri të dobishme në lidhje me ilaçet që mund të jenë të nevojshme ", në të cilin rast". "GENERALNOUBOROCHNY" eksperiment Në shumicën dërrmuese të sjelljes së tij të seksit më të drejtë.1   2      >>         

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe është një amator informative dhe të burimeve arsimore. Të gjitha informatat që rrjedhin nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre ligjore