1   2     >>  
kategori lajm  

Çfarë ndodh me Stars
Sot ka shumë që duan të marrë në kopertinën e revistës dhe në ekran, por kjo tarifë mund të jetë e papritur. Nga hulumtimi i kryer në Universitetin e Virxhinias, është e qartë se adoleshentët dhe njerëz që nuk janë mjaft të shëndetshëm mendërisht, mund të bien viktima të popullaritetit të saj të gjerë. Ata rrezikojnë jo vetëm faktin se ata mund të duket admirim arrogant dhe të pafund është-Unë jam aq i famshëm-por fakti se ata mund të duket mall për alkool dhe droga. Ndër efektet

Stresi në vendin e punës është e lidhur me sindromën metabolike-kjo mund të shpjegojë lidhjen ndërmjet stresit dhe sëmundjeve të zemrës
Këto janë rezultatet e vëzhgimit të 10.308 pjesëmarrësve të studimit qeveria britanike studimit II-burrat dhe gratë 35-55 vjet të punëtorëve të shërbimeve publike në Londër!. Niveli i stresit ishte i vendosur me ndihmën e pyetësorëve të veçanta në 1985-1999 vjet. dhe është parë si një kronike, nëse kërkesat e larta të kombinuara me kontrollin e ulët gjatë punës së tyre dhe mungesës së mbështetjes së kolegëve dhe eprorëve në 3 e 4 matjeve.

Infeksionet mund të jenë të dobishme
Ne jemi mësuar të menduarit e çdo keqes infeksionit fëmijëri!. Cleansers Industria mëngjes nga mëngjesi deri natën përsërit në reklamat mbi rreziqet e mikrobeve. Por është e vërtetë? Mikrobiologu Stanley Falkow i Stanford University School of Medicine SHBA bëri një ide të guximshme:. Infeksionet kronike virale dhe bakteriale jo vetëm të sjellë dëm në trup, por edhe të përfitojnë "Çdo bakteret trajton moderne të mjekësisë vetëm në aspektin e epidemive dhe të dëmit të mundshëm, duke harruar se shumica e njerëzve të infektuar me infeksionet, por nuk do të ketë të sëmurë". Një shembull i tanishëm-Helicobacter pylori, një mikroorganizëm u hap vetëm 25 vjet më parë.

Të gjithë ne ndonjëherë kërkuar të dini rreth seksit, them spermës
imazh i famshëm i një spermës nervor Woody Allen në filmin "Çdo gjë që dëshironit të dini Rreth Sex * Por kishin frikë ta pyesnin" është i bazuar në intuitë më tepër komike se në studimet akademike. Por tani shkencëtarët thonë se ata së pari zbuloi sekretet intriguese të qelizave riprodhuese të mashkullit. Sipas një studimi të ri, larg nga të qenit një shtesë e vogël për marrëdhënie seksuale-një mekanizëm i thjeshtë për të ofrimit të ADN-së mashkullit ndaj vezës femër-spermës është ekuivalent gastronomik i një darke gjashtë-kurs.

Gonorrea Moved rrit gjasat e zhvillimit të kancerit të fshikëzës
. Meshkujt të cilët kanë pasur gonorre janë dy herë më shumë gjasa për të zhvilluar kancerin e fshikëzës, sipas British Journal of Cancer Ky është përfundimi tërhequr nga hulumtuesit nga Shkolla e Shëndetit Publik Shkollën e Harvardit i Shëndetit Publik e Harvardit, nën udhëheqjen e Dominique Michaud Dominique Michaud. Ekspertët kanë analizuar të dhënat mbi gjendjen shëndetësore 51.529 meshkuj amerikanë të moshës 40-75 vjet. Midis tyre janë identifikuar 286 raste të kancerit të fshikëzës në njerëzit në të kaluarën kishte qenë i sëmurë me gonorre.

Një kirurg tamponin e kërkimit sistem radio frekuencave harruar në trupin e pacientit
Shkencëtarët amerikanë pretendojnë për të krijuar një pajisje të re për të parandaluar gabimet mjekësore. Në të tjera swabs kirurgjikale dhe materialet hulumtuesit të propozojë për të mbjell patate të skuqura RFID RFID, për të zbuluar sa më shpejt këto objekte në qoftë se ata janë lënë rastësisht në trupin e pacientit gjatë operacionit. Sipas zhvilluesve, një gjykim i vogël klinik që përfshin nëntë vullnetarë të cilët ishin të kirurgjisë në zgavrën e barkut apo e pelvikut tregoi një qind për qind efektshmërinë e teknologjisë së re. Në një eksperiment kryer drejtpërdrejt në sallën e operacionit, mjeku me një detektor elektronik mund të për disa sekonda për të gjetur dhe për të hequr të gjitha të trupit të pacientit la atje tampona përmirësuara.1   2      >>         

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe është një amator informative dhe të burimeve arsimore. Të gjitha informatat që rrjedhin nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre ligjore