1   2     >>  
kategori shëndetësor  

Radevit-Udhëzime, komente, analoge
Radevit-dermatoprotektorny drogës sintetike që përmirëson rigjenerimin e indeve dhe trophism . Veprimi farmakologjike aktiv substancë Radevita zbutës, anti-inflamator, tonik, hidratues dhe efekt kunder kruarjeve. Radevit User forcon funksionin mbrojtës të lëkurës dhe të normalizohen proceset keratinization . Product Radevit prodhojë një pomadë për aplikim të jashtëm, i cili përmban 100 g: 5 mg alfa-tocopherol acetate; 10 mg Retinol palmitate; ergocalciferol 50 mg. Në 10, 20 dhe 35 tuba g alumini.

Zhvillimi lojra: puzzles
Merrni një fëmijë në kohën tonë një lojë të re dhe interesante për shumë prindër nuk do të jetë i vështirë, sepse raftet sot janë plot me një larmi të madhe të lojrave të ndryshme dhe lodra. më emocionuese arsimor lojë-.. Mister esencë e ajo është që të komponentëve individuale për të mbledhur një imazh të vetëm Të gjitha lojrat interesante edukative për fëmijët të cilët janë të bashkim pjesësh figure mund të ndahen në 4 grupe: fut foto, prerja cubes foto me imazhe dhe puzzles.

Combivir-përdorues, aplikimi, komente
Combivir-. një aktivitet antiviral kundër HIV formë Release dhe përbërja Combivir është në dispozicion në formën e tabletave ovale të bardhë ose pothuajse të bardhë, të veshura me film, gdhendur me "GXFC3" në një anë. Një tabletë përmban 150 mg lamivudine me njërën dorë 300 mg zidovudine dhe në anën tjetër. Komponentet ndihmëse: stearat magnezi, silicë colloidal anhydrous, celulozë mikrokristaline, koll sodium lloj glikolat A. Veprimi farmakologjike drogës kombinim antivirale, substancat aktive të cilat janë zidovudine dhe lamivudine, efekt shumë efikas në frenuesit selektiv e HIV-1 dhe HIV-2. Lamivudin është një synergist i zidovudine në lidhje me shtypjen e replikimin e VIH në kultura qelizore.

Oxoline-përdorues, aplikimi, komente
oxoline-. medikament antiviral për përdorim të jashtëm Veprimi farmakologjike oxoline ka veprim antivirale kundër virusit të gripit përmes kontaktit të drejtpërdrejtë me materialin virus-përmbajnë. Pengon zhvillimin e virusit ne qelizat. Struktura e përbërës aktiv hyn dioksotetragidroksitetragidronaftalin oxoline, të cilat janë të adenovirus ndjeshme, herpes zoster, molluscum contagiosum, lythat infektive, Herpes simplex.

Dietë Gentle për gastrit-rekomandimet menu
dietë Gentle përfshin ushqim të veçantë shëndetësor, ka një efekt të butë mbi organet e tretjes . Kjo dietë përmban ushqyesve të mjaftueshme dhe është i bazuar në parimet kryesore të një dietë të ekuilibruar, e cila konsiderohet e vlefshme dhe lehtësisht të tretshëm. dietë Gentle është projektuar për një periudhë mjaft të gjatë, si gama e produkteve të përdorura në të, është mjaft e gjerë. Sekreti kryesor i kësaj diete është teknologji e gatimit.

Dallimi në edukimin e djemve dhe vajzave
arsimimi i djemve dhe vajzave kanë karakteristika të ndryshme, ngjashmëritë dhe dallimet, të cilat varen nga mosha, gjinia, aspektet fiziologjike dhe psikologjike. Karakteristikat e edukimit të djemve dhe vajzave arsimimi i djemve dhe vajzave në bazë të mirëkuptimit, respektit, mbështetje dhe për të inkurajuar. Boys janë formuar mbi bazën e një imazhi pozitiv të vetes, dhe formimi i vajzave është i bazuar në kujdesin dhe mbështetjen e të dashurit. Dallimet në zhvillimin e djemve dhe vajzave të fillojnë të shfaqen në fëmijëri.1   2      >>         

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe është një amator informative dhe të burimeve arsimore. Të gjitha informatat që rrjedhin nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre ligjore