kategori shëndetësor  

Foradil-homologët mësimi, komente


2017-12-28 00:00:00

Foradil-. Bronkeve drogës

drogës është një selektiv Foradil-homologët mësimi, komente agonist β2-adrenoceptor brez i ri. Duke gjykuar nga kritikat e Foradile, kjo është ilaç më optimale dhe universal që kombinon vetitë më të mira të njohur afat të vepruar dhe të shkurtër-β2-agonist.

Analogët Foradil

përgatitjet Oksis turbuhaler, formoterol-. Analoge Foradil

Struktura dhe përbërja

drogës është në dispozicion si një kapsula të qarta pa ngjyrë me pluhur për mbytje, si një aerosol për mbytje. Një kapsulë përmban 12 mcg Foradil fumarat formoteroli për paketë të 30 kapsula.

Veprimi farmakologjike Foradil

Sipas udhëzimeve Foradil është përdorur për lehtësimin dhe parandalimin e bronchospasm shkaktuar nga stërvitje, alergeneve, methacholine ose histamine. Efekt anti-inflamator do të thotë për të bllokuar lirimin e histamine dhe leukotrienes nga qelizat e ndjeshëm të indeve bronchoalveolar. Veprimi i barit ndodh shpejt brenda një deri në tre minuta dhe efekt bronchodilatory pas inhalimi është i ruajtur për dymbëdhjetë orë. Shqyrtime Foradile tregojnë se drogës në mënyrë të konsiderueshme zvogëlon frekuencën e acarimin e sëmundjeve të ndryshme kronike obstruktive të mushkërive. Efekt anti-inflamator dhe kohëzgjatja e veprimit të të bëjë të drogës rreshtin e parë Foradil për të kontrolluar sëmundjen dhe për të parandaluar konfiskimet nate. Në aplikimin e Foradil në doza të rekomanduara terapeutike e barit për ndikimin negativ të organeve dhe sistemeve të trupit është minimal të ndryshme.

Indikacionet

Sipas instruksioneve, ose përdorim analoge Foradil Foradil indikohet për trajtimin dhe parandalimin e bronchospasm në pacientët me astmë bronkiale; parandalimi i bronchospasm shkaktuar nga ajri të ftohtë, thithur alergeneve apo ushtrim; trajtimi dhe parandalimi i pengesave bronkiale; parandalimi dhe trajtimi i pakthyeshëm dhe i kthyeshëm pengim airflow,

Kundërindikimet

• mbindjeshmëri ndaj barit;

• Fëmijët nën pesë vjet.

C Foradil kujdes duhet të përdoret në trajtimin e diabetit, dështimit të rënda të zemrës, sëmundje koronare arterie , aritmi kardiake, bllok AV i shekullit III., Zgjatjen e intervalit QT, GOKMP, hyperthyroidism gjatë shtatzënisë dhe laktacionit.

Foradil-udhëzimet për përdorim

Sipas udhëzimeve Foradil-homologët mësimi, komente Foradil është për tu përdorur mbytje në fëmijët më të vjetër se pesë vjet dhe të rriturit. Drogës thithur duhet të jetë duke përdorur Aerolayzera pajisje të veçantë.

Nëse bronchospasm duhet të bëjë një të vetme ilaç frymë 12mkg, nëse është e nevojshme pas një minutë mund të përsëritet dy frymë tjetër inspiratory është e rekomanduar për të bërë të paktën gjysmë ore. Maksimal Doza ditore e rekomanduar e Foradil udhëzuar-96 mikrogramë tetë frymë. Fëmijët më të vjetër se pesë vjet nuk duhet të thithur më shumë se 12 mg të drogës dy herë në ditë.

Në astma bronkiale, kronike obstruktive pulmonare medikament doza semundja për trajtimin rregullt mirembajtjes eshte 12-24 mg dy herë në ditë. Nëse është e nevojshme, përdorni një dozë shtesë të ilaçeve 12-24 mikrogram. Doza e medikamentit për fëmijë mbi pesë vjet është 12 mg dy herë në ditë.

Për parandalimin e bronchospasm shkaktuar nga ajri të ftohtë, alergeneve thithur ose aktivitet fizik është e rekomanduar për të bërë një ose dy breaths Foradil 12 mikrograme 15 minuta përpara për të sfiduar. Fëmijët mbi pesë vjet për të bërë një ilaç frymë 12 mg.

Pasojat

Në disa raste, duke gjykuar nga kritikat mbi Foradile, drogës mund të shkaktojë pagjumësi, djersitje, acarim të hundës, dhimbje koke, të vjella, nervozizmi, aritmi, ul presionin e gjakut, dobësi të muskujve, tafilaksiyu, Addictive, dhe reaksione alergjike.

Drug Ndërveprimet Foradil

Foradil me kujdes të madh duhet të përdoret në pacientët që marrin droga të tilla si disopyramide, quinidine, phenothiazines, prokainamide, frenuesit MA, antihistamines, ilaqet kundër depresionit tricyclic, dhe droga të tjera që zgjasin rrezikun QT interval të aritmisë ventricular.

Përdorimi kombinuar Foradil dhe ilaçe të tjera simpatomimetik mund të përkeqësojnë efekte anësore Foradil.

Përdorimi i njëkohshëm i SCS ose diuretics, derivatet ksantine mund të kontribuojnë në të mundshëm të veprimit gipokaliemicheskogo beta2-agonist.

drogës ka aftësinë për të rritur veprimin anti-inflamator të glukokortikoideve.

Kjo nuk është e rekomanduar për të përdorur këtë mjet në trajtimin me beta-blockers përfshirë pika sy, sepse ata e dobësojnë efektin e Foradil.Artikuj që kanë lidhje

 Ushqimi i duhur
 Pronat e shërimit të leshit të deleve
 Ushqimi për javën e 5 kg-Features Speciale, Menus
 Torvakard-përdorues, aplikimi, komente
 

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe është një amator informative dhe të burimeve arsimore. Të gjitha informatat që rrjedhin nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre ligjore