kategori lajm  

Lëng Cherry lehtëson dhimbje të muskujve


2016-12-28 00:00:00

Shumë filluar vetëm për të trajnuar në palestër, së shpejti do të largohet pushtimin. Në fakt, pas ngarkesave të pazakontë duket dhimbje të muskujve. Megjithatë, për t`u marrë me këtë telash mund të bëjë pa qetësues, ju lutem. Kjo ndihmon lëng qershi, besoj shkencëtarët amerikanë nga Universiteti i Vermontit. Doza e rekomanduar terapeutik-një gotë me lëng qershie ose 45 manave.

Studimet kanë treguar se atletët të cilët kanë marrë pije pas trajnimit intensiv, dhe më vonë akoma mendonin disa parehati në muskuj, por ka pasur një dhimbje të mprehtë. Vullnetarët që pinin lëng molle, ankoheshin e një dhimbje të muskujve të keqe.

Ekspertët besojnë se efekti i lëng qershie shpjegohet me përmbajtjen e antioksidantë dhe substancave posedojnë veprim anti-inflamator.Artikuj që kanë lidhje

 Hits anasjelltas
 Solarium rrit rrezikun e kancerit të lëkurës nga gjysma në krahasim me rrezet e diellit
 Funksioni renal jep një tregues të rrezikut të infarktit të miokardit në të moshuar
 Duke kërkuar për një kurë për AIDS në domate
 

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe është një amator informative dhe të burimeve arsimore. Të gjitha informatat që rrjedhin nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre ligjore