kategori referim  

Escaven Gel Udhëzime Përshkrimi i produktit


2016-12-28 00:00:00

Emri:! Escaven Gel


Përbërja Essaven Gel është në harmoni të plotë venoterapevticheskomu efektive do të thotë:
Estsin-forcon kapilarët, ka antiexudativ veprim antiedematoznym, tone venat përmirëson rheology gjakut
. Heparin-efekt anti-inflamator, favorizon fibrinolysis endogjen, nxit shpërbërjen e clots fibrine, stimulon microcirculation
"phospholipids esenciale"-të përmirësuar vetitë reologjike të
gjakut phospholipids ose substancë EPL-stimuluar microcirculation
Essaven xhel ka një efekt ftohës përveç pronave anti-inflamator, analgjezik shkakton efekt. Xhel pas aplikimit të lëkurës është i papërfillshëm dhe nuk shkakton tackiness dhe errësirë.Shkelja e qarkullimit venoz, të tilla si venat me variçe, lodhje dhimbshme këmbë, dhimbje barku këmbën natën, pezmatimi i venave sipërfaqësore, venat me variçe vogla saphenous, bruising dhe ënjtje për shkak të sprains dhe bruises, lëndimet sportive.


Metoda e aplikimit:
Përveç nëse specifikohet ndryshe, mjeku, aplikoni një shtresë e hollë madje edhe në zonën e fryrë dhe e dhimbshme 2-3 herë në ditë. Massaging nuk është e nevojshme në rastin e proceseve inflamatore edhe të dëshirueshme.
Escaven xhel përmban alkool dhe për këtë arsye duhet të shmanget kontakti me mukozës për të shmangur djegien ndjesi. Ky fakt duhet gjithashtu të merren parasysh kur qanin këmbët ekzemë dhe plagë të hapura.Reagimi shumë e rrallë alergjik ose allergica pseudoallergy vasculitis. Ndërveprimet me droga të tjera janë të panjohura.


Kundërindikimet:
Mbindjeshmëri ndaj çdo komponent.Tubes 40 g.


Kushtet e Storage:
Temperatura nuk është mbi 25 ° C.
Raft jeta-5 vjet
.

Përbërësit:
100 g të xhel përmbajnë:
Estsin-1 g
kripë natriumi heparin-10.000 ME
"Esenciale" phospholipids substancë EPL = 1 g
Parimi aktiv: diglycerides esters holinofosfornoy acid me origjinë natyrore, me një mbizotërim të acideve yndyrore polyunsaturated, në përgjithësi rreth 70% linoleik, linolenic dhe acidet oleik
.

Kujdes!
Para përdorimit Escaven Gel , ju duhet të konsultoheni me mjekun tuaj. Kjo udhëzimet për aplikim dhënë një transferim të lirë dhe është i hartuar vetëm për informacion. Për më shumë informacion, ju lutem kontaktoni Annotations prodhuesit.
Artikuj që kanë lidhje

 Etatsizin përshkrim Udhëzimet Product
 Horagon përshkrim Udhëzimet Product
 Kininë hydrochloride Udhëzimi drogës Përshkrim
 Multi-tabs Udhëzime perinatale Përshkrimi i produktit
 

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe është një amator informative dhe të burimeve arsimore. Të gjitha informatat që rrjedhin nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre ligjore