kategori referim  

Dimekolin përshkrim Udhëzimet Product


2017-12-28 00:00:00

Emri:! Dimekolin Dimecolinum


Ganglioplegic. Në afërsi të veprimit në benzogeksony, por më aktive.Aplikoni me ulçerë stomakut dhe ulcerat duodenale, kolit spastik, inflamacion cholecystitis e tëmthit dhe sëmundjeve të tjera që përfshijnë spazma e muskujve të butë, si dhe vrull periferike vaskulare, dhe vetëm herë pas here në hipertension rritje të vazhdueshme të tensionit të gjakut.


Metoda e aplikimit:
Në ulçerë stomakut dhe ulcerat duodenale dhe vrull periferike vaskulare emëruar i brendshëm në formën e tabletave të 0,025-,05 g 2-3 herë në ditë para ushqimit. Kursi i trajtimit 3-4 javë.
Me fazë hipertension II-III caktohet brendshme, duke filluar me 0.025 g për pritjen 1-2 herë në ditë, pastaj rrisin dozën në 0.05 g 2 herë në ditë. Kursi i trajtimit-3-5 javë
.


Dobësi e përgjithshme, marramendje, palpitations. Doza të mëdha mund të shkaktojë rënie të Orthostatic kolaps të papritur të tensionit të gjakut gjatë tranzicionit nga horizontal në pozicion vertikal, shprehu mydriasis mydriasis, gojën e thatë, humbje e ton ngathtësi të fshikëzës.


Kundërindikimet:
Hipotension presioni i ulët i gjakut, sëmundje të rënda parenkimale veshkave, mëlçisë, sistemit nervor qendror, inflamacion i thrombophlebitis venë me okluzion të saj.Pllakat 0,025 g dhe 0,05 g prej 25 dhe 50 mg tableta të veshura.


Kushtet e Storage:
Lista B. Në vend të errët.


Sinonimet:
Dimekolina jodur.


Kujdes!
Para përdorimit të Dimekolin , ju duhet të konsultoheni me mjekun tuaj. Kjo udhëzimet për aplikim dhënë një transferim të lirë dhe është i hartuar vetëm për informacion. Për më shumë informacion, ju lutem kontaktoni Annotations prodhuesit.
Artikuj që kanë lidhje

 Drops përshkrim Votchala Udhëzimet Product
 Vitamult përshkrim Udhëzimet Product
 Udhëzime Ornigil Përshkrimi i produktit
 VITRUM Centuria Udhëzime Përshkrimi i produktit
 

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe është një amator informative dhe të burimeve arsimore. Të gjitha informatat që rrjedhin nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre ligjore