kategori referim  

Leakadin përshkrim Udhëzimet Product


2017-12-28 00:00:00

Emri:! Leakadin Leacadinum


Drogës ka veprim immunokorrigiruyushee veprimi që synon rivendosjen e mbrojtjet e trupit. Përveç kësaj immunostimuliruyushego efekt aktivizimit mbrojtjet e trupit, rrit citotoksicitet e efekteve të dëmshme mbi qelizat kletokkillerov kletok-"vrasësit" dhe qelizat e gjakut monocitit që kanë aftësinë më të madhe për të kapur dhe shkatërrojnë mikrobet që shkaktojnë sëmundje, ndalimin e rritjes së tumorit.Leakadin përdoret në rriturit si një agjent imunostimulues ne terapi te kombinuar per kancer.


Metoda e aplikimit:
Administruar intravenoz në shkallën prej 100-300 mg/m2 në ditë për 10-15 ditë.
Menjëherë para përdorimit të shpërndarë përmbajtjen e shishes në 20-40 ml solucion izotonik klorid sodium. Nëse trajtimi i nevojshëm leakadinom përsëritet me intervale 3-javë.Kur aplikoni përzier leakadina, të vjella, reduktimin leukopenia të leukociteve në gjak, duke ulur numrin e trombocitet trombocitopenia në gjak, tension të lartë të gjakut. Në këtë rast, ju duhet të zvogëlojë dozën ose të ndaluar të drogës.


Kundërindikimet:
Leakadin kundërindikuar në leukopenia më poshtë 3bn/l, trombocitopenia poshtë 12h109/l, ulçerë gastrike dhe duodenale ulçerë, hipertension II-IIIstadii, thrombophlebitis inflamacion të mureve të venave dhe mbyllje e tyre në fazën akute.Ngrijë-tharë dehidratuar nga ngrirjes në një pluhur vakum në shishe 0,1 dhe 0,5 g dhe 0,1 g ampula


Kushtet e Storage:
Lista B. Në vend të errët në një temperaturë jo më të lartë se 5 ° C.


Kujdes!
Para përdorimit Leakadin , ju duhet të konsultoheni me mjekun tuaj. Kjo udhëzimet për aplikim dhënë një transferim të lirë dhe është i hartuar vetëm për informacion. Për më shumë informacion, ju lutem kontaktoni Annotations prodhuesit.
Artikuj që kanë lidhje

 Udhëzime Tretësirë chilibuha Përshkrimi i produktit
 Piridoksalit Udhëzime fosfat Përshkrimi i produktit
 Përshkrimi i antipyrine drogës Guide
 Streaks përshkrim Udhëzimet Product
 

Vendi është një koleksion privat i materialeve dhe është një amator informative dhe të burimeve arsimore. Të gjitha informatat që rrjedhin nga burimet publike. Administrata nuk zbatohet për autorësinë e materialeve të përdorura. Të gjitha të drejtat i përkasin pronarëve të tyre ligjore