për reklamuesit

Shoqërohet site libër.
1.Ju mund të urdhërojë menaxhimin e integruar të faqes: mbështetje, zhvillimin dhe mirëmbajtjen me garanci qasje individuale, cilësi të lartë, duke punuar shtatë ditë në javë.

Porosit një website gardian.
2.Ju mund të urdhërojë programimit faqe gardian, programuesit me përvojë për të bërë një faqe interneti për nevojat tuaja.

Rendit Neni Shkrimi
3.Ju mund të urdhërojë duke shkruar artikuj mbi çdo subjekt, me përjashtim të ndaluara. Copywriters përvojë të lumtur për të shkruar një artikull të veçantë për biznesin tuaj, produkt ose shërbim.

Rendit vendosjen e artikujve në këtë faqe
4.Ju mund të urdhërojë postimi artikuj në çdo temë në këtë faqe, me përjashtim të ndaluara. Nëse ju keni përfunduar tashmë një artikull në lidhje me biznesin tuaj, të shërbimit, produkt, dhe jo më shumë se 3 lidhjet në të, ne do të vënë atë të gjithë në këtë faqe për të holla.

Blerë hapësira reklamuese në vend
5.Ne mund të blejnë hapësirë reklamimi në këtë faqe interneti nën flamurin tuaj, reklamat prodayutsya hapësirë dy faqe kryesore dhe të gjitha faqet e internetit. Formatet më të njohura ad për të akomoduar këtë 720 * 90, 250 * 600 * 320,160

Shkruani adresën e-mail për komunikim*

Ju lutemi shkruani një email në adresën tuaj email për të komunikuar


      

Сайт является частным собранием материалов и представляет собой любительский информационно-образовательный ресурс. Вся информация получена из открытых источников. Администрация не претендует на авторство использованных материалов. Все права принадлежат их правообладателям